Articles Comments

Alfred Vierling » in het Nederlands » VERRAAD VAN STATE: Godsdienstwaan slikken of stikken!

VERRAAD VAN STATE: Godsdienstwaan slikken of stikken!

De Raad van State, bemand door steile christenen als Donner en Deetman, multiculti-liberalen als Wiebenga en Sorgdrager dompelen Nederland onder in middeleeuwse islamiseringsprocessen. In naam van de ‘godsdienstvrijheid’ worden de wrede onverdoofde slachttaferelen, weggemoffeld achter de muren van ontoegankelijke abattoirs, ongehinderd voortgezet en nu mogen we zelfs geen kritiek meer hebben op de boerka. Geen enkel eergevoel, geen enkele binding met de Verlichting, geen enkele assertieve verdediging van Europese waarden, nee hoor, tot en met het straatbeeld opgeofferd aan de als onbeperkbaar beleden waanidee van ‘godsdienstvrijheid’.

Wat is in hemelsnaam ‘godsdienstvrijheid’? Hoe kan in een enkel woord de tegenstelling ‘dienst’ en ‘vrijheid’ worden geplakt? Welke idioot, wreed en achterlijk ritueel dan ook, kan blijkbaar sacrosanct worden verklaard door de RvS en daar hebben wij Europeanen ons dan maar naar te schikken. O ja, ter bescherming van de culturele minderheden heet dat. En de dierenbeschermers dan? Zijn die niet de kleinste culturele minderheid op aarde?

En hoe zit dat met de chevaliers seul die vrouwen willen behoeden voor onderdrukking? Ze zullen worden vervolgd voor vermeende schenders van het recht op godsdienstwaan, in naam van het totaal van de werkelijkheid gespeende idee, dat vrouwen in vrijheid zich bemaskeren.

Geen boodschap aan het zwaarwegende feit, dat de gezichtsbedekking, die in oorsprong bedoeld was de vrouwen van Mohammed te onderscheiden (omdat hij om door zijn huwelijk met de gescheiden vrouw van zijn adoptiefzoon ermee te schande kon worden gemaakt), thans vooral wordt gedragen als ‘panoplee vestimentaire’, als wapenschild van de endogamie.

Endogamie, het alleen trouwen in eigen kring, de grootste barriere tot integratie, waardoor orthodox joden, zigeuners en moslims altijd zichzelf apart stellen van de sufferds van de ontvangende samenlevingen, waarop deze minderheden op zijn zachtst gezegd neerkijken(goyim, kaffir).

Terecht: Met zo’n college van wijze mannen heb je als Europeaan geen vijanden meer nodig.

Filed under: in het Nederlands

2 Responses to "VERRAAD VAN STATE: Godsdienstwaan slikken of stikken!"

  1. Nicolaas van Rodanborgh says:

    Alle multiculti-idiotie en alle doorgeschoten ideeen aangaande godsdienstvrijheid zijn vermoedelijk te herleiden tot een reactie op het nationaal socialisme. Was deze reactie kort na de tweede wereldoorlog nog enigszins begrijpelijk, ze heeft gaandeweg ziekelijke vormen aangenomen en is inmiddels een bedreiging zonder weerga voor de westerse cultuur. Het is niet overdreven om te stellen dat de angst voor het NS vandaag de dag gevaarlijker is dan het NS ‘an sich’. Dat mensen als Donner dat niet willen inzien is alleen te begrijpen als we aannemen dat er verregaande belangen op het spel staan. Voor mij staat bijvoorbeeld vast dat de immigratie is ingezet (door overheid+werkgevers) als verkapte stakingsbreking, misschien in combinatie met chantage vanuit de arabische wereld (olie).

  2. rose says:

    Huidige Turkije die bijna alle Turken naar Europa wilt sturen is een slechte voorbeeld voor de Moslimlanden.

    “Slachtoffers van mensenhandel gestegen naar recordaantal
    door Marije Willems,
    Het aantal (mogelijke) slachtoffers van mensenhandel is in een jaar tijd gegroeid naar een recordaantal. In 2011 zijn 1222 mogelijke gevallen van mensenhandel aangemeld bij het Coördinatiecentrum Mensenhandel, CoMensha. In 2010 waren dit er nog 993, een stijging van 23 procent…” (NRC)
    Turken export naar Nederland loopt nog steeds via mensenhandel (gelet op het feit dat het zogenaamde “gezinsvorming” van hun uitstoot gepaard gegaan is met de werkelijke vrouwen handel onder verschillende vormen, Turkse ouders krijgen geld van de “versbloed” genoemde stiermannen die herhaaldelijk nieuwe broedplaatsen creëren voor de Turken invasie, in veel steden is het scheiding percentage van de Turken hoger dan de Nederlanders. Stiermannen sturen al deze vrouwen gelijk naar de bijstand.) en Turkse overheid bemoeit zich weer overal mee, tracht invloed te verwerven en de eigen mensen in het buitenland eronder te houden via allerhande vreemde organisaties en instellingen. Zodra iemand echter kritiek uit op de Turkse politiek is het: “Mond houden, interne aangelegenheid, jullie zetten de “goede” betrekkingen op het spel.” En wie rijden er straks weer vanuit 31 enclaves toeterend met de Turken vlaggend door de binnenstad wanneer het Nederlands elftal de halve finale niet haalt?
    Wat stond op de agenda van die Turkse president weer: turken vinden hun huidige groeisnelheid in Nederland nog niet genoeg en willen extra 10 000 mensen per jaar naar Nederland sturen.”…Verder vestigen zich via oude manier gemiddeld circa 420 immigranten per dag in Nederland”(CBS)
    “…De groep Turken die kort in Nederland komen werken, is substantieel. Vorig jaar kregen ze van de Nederlandse ambassade in Ankara 10.100 verblijfsvisa. Hun aantal stijgt; in 2010 waren het er 8.600. Alle werknemers van Turkse ondernemingen en Turkse zelfstandigen vallen onder de visumplicht. Dat kan variëren van zakenlieden en bouwvakkers tot vrachtwagenchauffeurs en wetenschappers…”
    Dit was al maanden geleden geregeld en hele colonne van de rechters/topambtenaren zijn meteen in actie gekomen voordat Gul in zijn toekomstige provincie gearriveerde.

    HET VERRAAD VAN DE RAAD VAN STATE

    “…Nederland mag niet langer verblijfsvisa eisen voor Turken die hier kort willen komen werken. Dat concludeert de Raad van State in een recente uitspraak. (…) “Vorig jaar bepaalde de rechter dat Turken de inburgeringplicht niet kan worden opgelegd. De jongste uitspraak haalt opnieuw een obstakel weg voor Turken die naar Nederland willen.(…)” (NRC)
    Rechters, niet gekozen burgemeesters en de Raad van State leden bepalen migratiebeleid voor deze Turken, niet de gekozen parlement.
    Hoe kan men van zo’n verraderlijke constructie verwachten dat ze tegen de Turken iets kunnen zeggen: “Sorry, maar hier in Nederland wonende Turken zijn al werkloos, grote meerderheid zit in de uitkeringen, gevangenissen zijn vol met de Turken, hun lasten voor Nederland zijn ondraagbaar. Hoe is het mogelijk dat jullie nu weer eisen dat we extra 10 000 Turken per jaar moeten toelaten” …waarom Turkentransport naar Nederland zo’n hoge prioriteit heeft!? Per jaar extra 10 000 Turken toelaten, via een andere weg is een nieuwe tactiek. Turken hebben gehoord dat het huidige “neef/nicht trouwerij” tactiek beperkingen krijgt en zijn ze in paniek geraakt.
    Terwijl de wet tegen de familietrouw nog niet aangenomen is, proberen ze via andere wegen hun huidige uitstoot export in veiligheid te brengen. Net als bij de wet tegen onverdoofd slachting zal Eerste kamer weer alles belemmeren om de weg voor de Turken vrij te maken…De Raad van State heeft al bekend gemaakt dat ze ook een mogelijke boerkaverbod gaan belemmeren. Vreselijke verraad, hardwerkende mensen worden ten prooi gesteld:vrije route voor de zwaar criminelen, nog meer drugshandel van de turken wordt juist door dit soort rechters veiliggesteld.
    “Turkse ondernemingen en Turkse zelfstandigen, zakenlieden en bouwvakkers tot vrachtwagenchauffeurs en wetenschappers…”. Dus Turkse zakenlieden willen hier “zaken” doen maar gelijk willen ze ook duizenden Turken meesmokkelen. Waarom in Nederland wonende werkloze Turken worden niet in dienst genomen? Ze praten Turks en zijn ze ook beter opgeleid.
    Gelet op het feit dat het hele massa verzameling van Turken en Marokkanen onder de motto, “hier kort willen komen werken” tot stand gekomen is. In sommige stadsdelen hebben een paar Turken onder de naam, “hier kort willen komen werken” een massa van circa 20 000 Turken bij elkaar gebracht. In sommige stadsdelen van Amsterdam heeft men via de bekende onnaturelle weg “korte tijd” beperking omgezeild. Amsterdam-West bijvoorbeeld heeft een nieuwe populatie die grotendeels uit de bevolkingsgroepen van Turkije en andere Moslimlanden ontstaat:ze stellen zich vijandig tegen de rest van de stad en zeggen dat ze geen Nederlanders zijn! Zes Turken uit Turkse stadje Haymana die in de jaren tachtig hier “even wilden komen werken” hebben in Turkije veel dorpen leeggehaald. Nu wonnen ze met zo’n 9.800 bloedverwanten in Slotervaart. Bijna 70% van deze mensen zitten in allerlei uitkering handel. Ze “trouwen” herhaaldelijk met hun neef en nichtjes om nog meer massaverzameling te realiseren. Nu, Haymana leeg, zijn ze begonnen met andere bloedverwanten die in Ankara wonen.
    Turken verbreding met de steun van brutale vervreemden gaat gewoon door. Belastingbetalers moeten steeds harder werken voor deze Moslim stieren die hun voortplantingsdrift als ”werk” noemen en zich vijandig stellen tegen de rest van de stad.

    “Allochtonen Den Haag in meerderheid”

    Den Haag telt voor het eerst in de geschiedenis meer allochtonen dan autochtonen. Het aantal inwoners van Nederlandse afkomst is dit jaar tot onder de 50% gezakt. Het aantal autochtone Hagenaars krimpt tussen nu en 2020 met 15.000, meldt Omroep West. In dezelfde periode krijgt Den Haag er 30.000 allochtonen bij..” (Spitsnieuws)

    Niet gekozen elite beslist dus op deze manier over de toekomst van Nederland! Dit is überhaupt ondemocratisch.

    Inmiddels hebben de Turken en Marokkanen miljoenen volgelingen naar West Europa overgebracht en zijn er duizenden moskeeën gebouwd. Daarin worden steeds meer jongeren opgeroepen tot de meerderheidsvorming en stichten van nieuwe enclaves.
    Onafgebroken roepen de rechters, burgemeesters en Raad van state leden dat de Turken en Marokkanen slechts een verwaarloosbare macht kunnen vormen in Nederland. Heeft Nederlandse volk ingestemd in zo’n “machtvorming” van de moslimlanden binnen Nederland? De Turkse-Arabische-Islamitische verzameling van leugens is speciaal verontrustend in deze wetenschap, dat als een leugen maar vaak genoeg wordt herhaald het als een ‘waarheid’ wordt gezien, zelfs al heeft het geen enkele basis.
    Nog meer verontrustend is de dienstverlening van de Elite leden om als instrument te dienen tot publicatie van deze leugens zonder ook maar te checken op enige waarheid, zelfs wetende dat ze niet op waarheid berusten. Als ze dan al worden herroepen gaat dit met veel minder publiciteit gepaard dan tevoren en is de schade al reeds aanwezig.
    Om er zeker van te zijn dat niet-Islamitische mensen verward raken in het web van Islamitische leugens en des-informatie die hun in verwarring kan brengen, moeten ze zichzelf verzekeren van enige fundamentele waarheden.
    – groep is goed georganiseerd en direct verbonden met Turkije of andere Moslimlanden die op een vele malen grotere gevaar vormen met hun snelgroeiende verlenging.
    – zwaar gefinancierde politieke bewegingen bepalen de plichten voor de analfabeten door hun huis en land te verlaten om elders de Turkse en Arabische nationalisme te verspreiden en te zorgen voor een groot nageslacht om andere volken in aantal te overtreffen en te overheersen. Dit is de gevaarlijkste ontwikkeling in de Europese geschiedenis.
    – het creëren van enclaves, waarbij er haat wordt ingeprent tegen het Westen. Elite haalt het paard van Troje binnen, en dit zal leiden tot zeer hoge conflicten.
    Turkije krijgt sinds 2000 subsidie om het land klaar te stomen voor toetreding tot de Europese Unie. Het bedrag is opgelopen van 274 miljoen euro in 2003 tot nu ongeveer 940 miljoen euro per jaar. Daarnaast massa Turken die Nederland manipuleren slepen per jaar circa 16 miljard naar hun eervolle land! Turkije kost Nederland kapitaal. De opleiding van de niet door Nederland gecontroleerde Afghaanse politieagenten kost Nederland ruim een half miljoen euro per cursist, in iedere geval staan ze niet aan de kant van Nederland. Dit verklaart ook waarom Groenlinks en andere verraders deze missie wel steunen! Laat staan de vreselijke toestanden van Turkse, Marokkaanse, Pakistaanse en Somalische loverboys en militanten die via drugs/vrouwenhandel alles leegplunderen. Moslims hebben middels de grootste maffia in Nederland. Miljarden stromen naar een corrupt en doortrapt regime als Turkije. Een land waar men nauwelijks van mensenrechten gehoord heeft. Voor dat je geld weggeeft aan allerlei Turkije rijp maken voor de EU lidmaatschappij projecten, moet je eerst zorgen dat hier in Nederland alles naar behoren draait. Het duurt niet lang meer en Nederland wordt een ontwikkelingsland. En laten we ons er goed van bewust zijn,dat die achterstands landen als Turkije en Marokko,plus tegenwoordig ook al Somalië allemaal draaien op al het kinderbijslaggeld en andere onzalige uitkeringen daar naar toe uit ons land.
    En als dank komen ze massaal naar Europa toe. Waarom niet naar Saoedie Arabie, Oman, Katar of een andere rijke grote buurland. Waarom wij hele rijke dictaturen steunen die miljarden aan de olie verdienen. Ontwikkelingshulp kan beter besteed worden in Nederland. Onderwijs en veiligheid hier is drastisch verslechterd.
    Onderdrukking, geweld en fanatisme doen zich met name in door de islam gedomineerde landen voor, en dat kan weer geen toeval zijn. In Turkije zitten meer dan 267 journalisten vast. Begin maart werden er nog acht journalisten opgepakt, in het kader van een onderzoek naar een vermeend complot om de regering omver te werpen. Het gaat onder andere om de bekende De Turkse journalist Ismail Saymaz ziet zich geconfronteerd met maar liefst negen rechtszaken naar aanleiding van artikelen die hij schreef voor het dagblad Radikal. Saymaz kan tot 79 jaar gevangenisstraf veroordeeld worden. Turkse gevangenissen lopen vol met de andersdenkenden. Maar ook vrijgelaten journalisten worden nog steeds bedreigt: Vlak nadat de twee Turkse onderzoeksjournalisten Ahmet Şık en Nedim Şener waren vrijgelaten uit de gevangenis zijn ze bedreigd. Dat meldt het Comité voor de bescherming van Journalisten (CPJ). De twee werden op borgtocht vrijgelaten tot de rechtszaak tegen hen weer verder gaat. Kranten worden nog steeds verboden. De krant Ozgur Gundem krijgt het verbod voor haar verslag van de vieringen van het Koerdische Nieuwjaar. Jake Hess, een 25-jarige Amerikaanse mensenrechtenactivist, vertaler en journalist is in Turkije gearresteerd omdat hij terroristische banden zou onderhouden met de Koerden. Er zijn nog steeds strafrechtelijke vervolgingen tegen de Turken die zich bekeren tot het christelijke geloof. Geschat wordt dat Turkije inmiddels zo’n 8400 Internet sites blokkeert. Turkije heeft allerlei wetten die bedoeld lijken tegen de minderheden. De aanklacht luidt altijd dat met bekering de „Turkse identiteit” wordt beledigd. Hoe is het mogelijk dat de Westerse beleidsmakker zo’n land als de beste model voor alle moslimlanden durven te propageren?
    Nu is nog geen 0.002 procent van de Turkse bevolking christen. Door verdrijving en genocide is het christendom bijna verdwenen. In 1915 is niet alleen een genocide gepleegd op de Armeniërs; ook driekwart van de Syrisch-orthodoxen en bijna alle Pontianse bevolking aan de zwarte zee is uitgemoord. In naam is Turkije nu een seculiere staat, maar nog steeds wordt gestreefd naar een 100 procent islamitisch land. Er wordt actief geprobeerd de laatste christenen eronder te krijgen.

    Ook andere niet -islamitische gemeenschappen liggen onder vuur. Turkije wil ten koste van alles toetreden tot de Europese Unie, maar waarom?. Men wilt als vijand binnenkomen. EU leiders zitten in eigen val! Jonge Turken in EU landen worden systematisch als de vijanden van het westen opgevoed/opgeleid, op deze manier kan Turkije alleen een graf van EU worden.
    De Amerikaanse Commission on International Religious Freedom geeft jaarlijks een rapport uit waarin met name de godsdienstvrijheid van religieuze minderheden wordt beoordeeld. Sinds drie jaar heeft deze commissie Turkije op een observatielijst geplaatst, wat een duidelijke indicatie is dat de situatie van religieuze minderheden in Turkije verslechterd is. Het meest verontrustende hierbij is dat er in het maatschappelijk klimaat in Turkije steeds meer vijandigheid lijkt te ontstaan tegenover christenen.
    State Dept treedt op als de VS het lichaam beveelt aan Turkije worden aangewezen als Religious Freedom Violator :”systematische, voortdurende, en grove”… “Na de genocides, en ander geweld, en de huidige, verstikkende wettelijke beperkingen, christelijke gemeenschappen van Turkije nauwelijks worden opknoping op”, schreven ze.  “Elk jaar die voorbij gaat zonder substantiële religieuze hervorming plaatst deze minderheden in meer gevaar en helpt verzegelen hun lot. In de Arabische Lente, Turkije houdt zichzelf uit als een islamitische model. But it is no model for religious freedom.” Maar het is geen model voor religieuze vrijheid.”
    “Door de Turkse regering een systematische en grove beperkingen op de vrijheid van godsdienst of overtuiging dat alle religieuze gemeenschappen in Turkije beïnvloeden, en in het bijzonder een bedreiging voor het land van de niet-islamitische religieuze minderheden, USCIRF raadt Turkije worden aangewezen een land van bijzondere zorg,” de nieuwe rapport.

    In Turkije is door de EU gefinancierd onderzoek uitgevoerd naar de algemene visie van Turken op hun christelijke landgenoten. De uitkomsten waren onthutsend. Meer dan 84% van alle ondervraagde Turkse moslims willen absoluut geen christenen als buren, terwijl meer dan 70 procent er ernstige bezwaren tegen had dat christenen uiting gaven aan hun geloof in publicaties of tijdens openbare bijeenkomsten zoals kerkdiensten. Het speelt inmiddels zo hoog op dat Nederlandse politici van Turkse komaf vrezen voor hun leven. Bedreigingen zijn aan de orde van de dag, in Turkije is het erkennen van genocide taboe, terwijl vanuit Europa juist veel stemmen opgaan die vinden dat Turkije juist tot erkenning moet overgaan wil het ooit lid worden van de Europese Unie. Nederlandse parlementariërs en gemeenteraadsleden zitten totaal klem en durven zich niet meer openbaar over de kwestie uit te laten. Dit waanzinnige Turkije is volgens de brutale EU politicus het beste model voor alle Moslimlanden. Na hun “lente” moeten ze zelfde doen wat Turkije altijd doet? Dat doen ze graag en onder de ogen van de EU beleidsmakkers, verdwijnen de Christenen van Irak, Egypte, Marokko, Nigerie, Soedan en Libië ook.

    De gevreesde “kafir” visie op christenen en christendom wordt in belangrijke mate bewerkstelligd door de Turkse staatspolitiek. Turkse opvoeding/onderwijs is onproportioneel antiwesters. Turken produceren veel films, als voorbeeld ”Vallei van de wolven”, “fetih1453”.. Deze anti westerse series worden door de politieke Islam als indoctrinatie materiaal gebruikt. Velen Turken maken de vergelijking tussen de islamitische militaristische veroveringen van toen met de huidige, al tientallen jaren aan de gang zijnde massale immigratie van hun landgenoten naar Europa. Wat in de 17e eeuw de Turken invasie uiteindelijk tegenhield -namelijk de wil om de moslims te stoppen- broeit niet meer onder de bevolking in Europa. Gekke politicus stoppen weer miljarden onder de naam ontwikkelingsgeld in de oorlogsmachine van moslimlanden: alweer 31 miljoen dollar belastinggeld aan Turkse verovering propaganda. Turken hebben de hoofdstad van Europeanen veroverd en maken ze ook films met de geld van Europeanen: Vóór 1955 was 18 procent van de inwoners van Istanbul Grieks. Wanneer de pogroms in 1955 niet hadden plaatsgevonden, waren er onder de 17 miljoen inwoners die Istanbul nu telt, misschien wel een miljoen Grieken geweest. Nu zijn het er hoogstens een paar duizend.
    Turken plannen een aanval op de christelijke minderheid en laten in een krant het nieuws plaatsen dat er een bomaanslag is geweest op het huis in Griekenland waar Mustafa Kemal Atatürk is geboren. De mannen, die met hun knuppels klaarstaan, gaan vervolgens over tot actie. Zij veranderen de wijk van de christenen in een ’hel’.

    Winkels worden twee dagen lang geplunderd. Er vallen tientallen doden. Kerken worden in brand gestoken en de politie kijkt goedkeurend toe. Na deze gebeurtenissen vertrokken bijna alle Grieken uit Istanbul, de stad waar ze eeuwenlang hadden geleefd. In Fetih 1453 veroveren de Turken onder leiding van hun sultan Mehmed de Byzantijnse hoofdstad Constantinopel;de hoofdstad van het voormalige Oost-Romeinse Rijk. Nu hetzelfde barbaren maken vreselijke films en bedreigen hele Europa. In deze series, die zowel in Turkije als in een aantal Arabische landen een groot succes was, wordt een buitengewoon negatief beeld geschetst van Europese christenen. Naar schatting zijn tussen de 1,2 en 1,4 miljoen Armeniërs in de deportaties betrokken geraakt, van wie waarschijnlijk driekwart het niet heeft overleefd. De genocidale vervolging van de Armeniërs heeft zich dus vooral voltrokken door dodelijke massale deportaties onder extreem slechte omstandigheden en door gerichte massamoorden, ook op degenen die na de weken- en soms maandenlange tochten uiteindelijk nog aankwamen bij de plaatsen van bestemming.

    De christelijke gemeenschap in Turkije is geslonken van zo’n 38 procent van de bevolking tot nog slechts 40.000 christenen anno 2012.
    Nu Nederland is aan de beurt:Turkije stuurt door de overheid betaalde ambtenaren onder de naam, imams, onderwijzer, hulpverlener enz. enz naar ons land, die automatisch van Nederlandse overheid een 2e uitkering krijgen, plus ontvangen ze veel geld van de internationale Moslim organisaties, zoals rabita van Saudi arabie. Terwijl ze gebruikmaken van de godsdienstvrijheid hier, wordt in hun eigen land het christelijke erfgoed systematisch verdreven. Moet je je voorstellen wat Turkije zou zeggen als het andersom zou zijn!
     
    Stop ontwikkelingshulp aan de Moslimlanden, dit heeft tot nu toe niks opgeleverd, ze zijn alleen nog erger geworden. Moslimlanden terroriseren Nigeria, Mali, Soedan tot aan de kleine dorpen aan toe.
    Er is een merkbare toename van aanslagen tegen christenen in moslimlanden; het gaat om opvallende inbreuken op de geloofsvrijheid. De vervolging van andersgelovigen betekent niet meer of niet minder dan een pijnlijke inbreuk op de mensenrechten. het is tijd om te stoppen met ontwikkelingshulp aan staten waar aanslagen en vervolging van christenen geduld worden.
    Moslimlanden als Mali, Uganda, Jemen, Soedan, Somalie, Pakistan, Nigeria, Libië, Egypte, Marokko, Turkije direct aanmoedigen met extra “ontwikkelingshulp” is een verraad. Alle geld verdwijnt in de zaken van moslim bendes die systematisch met het slachting van de andersdenkenden bezig zijn. Moslimlanden die Nederlandse ontwikkelhulp ontvangen, grenzen aan de rijkste olielanden ter wereld en ze hebben nog hetzelfde geloof ook: Saoudie-Arabië, Iran, Koeweit. Waarom moet de kaffers in Nederland in Godsnaam geld aan Jemen, Egypte, Turkije, Pakistan weggeven? Hebben we hier geen financiële problemen genoeg? Slechte ontwikkelingen met de miljarden belastinggeld; Islamitische milities van Nigeria die nog steeds ontwikkelingsgeld ontvangen vallen nog meer christelijke dorpen aan en slachtten  daar met kapmessen mensen af, onder wie veel vrouwen en kinderen. De gewapende islamitische milities hebben zeker 600 christenen vermoord in de stad Homs, inclusief hele gezinnen met jonge kinderen. Deze moslim bendes hebben ook christenen ontvoerd en vragen hoge losprijzen. Moslimstrijders en hun gezinnen nemen hun huizen over. In hele Afrika gebruiken ze steeds meer kindsoldaten en eisen de verantwoordelijkheid op voor alle gecoördineerde aanslagen. Terwijl in hele Afrika en middenoosten met de ontwikkelingshulp nog meer bloedige oorlogen, etnische zuiveringen uitgevoerd worden, gaan de burgemeesters van 40 gemeenten door met de afwerking van de islamitische uitstoot hier. Deze burgemeesters zijn niet gekozen, ze lijken op de stammenleiders van Libië…Ze maken van de grote steden een islamitische enclave.
     
    Volkskrant: “Het Rotterdamse stadsbestuur roept de hulp van het kabinet in om de verloedering van achterstandswijken tegen te gaan. Zo willen burgemeester en wethouders harder kunnen optreden tegen huisjesmelkers die hun panden niet onderhouden, te veel mensen in een huis proppen of de tuin laten veranderen in een vuilnisbelt.
    PvdA-wethouder Hamit Karakus (Wonen) spreekt van een Rotterdamwet 2.0: een vervolg op de wet die tijdelijke uitzonderingen op andere wetten mogelijk maakt, maar die vooral bekend werd doordat kansarme bewoners zonder werk uit achterstandswijken werden geweerd. Die wet kwam in 2005 tot stand op initiatief van Rotterdam.

    Nu draagt het stadsbestuur in een brief aan de gemeenteraad negen suggesties aan om de wet uit te breiden. De kans is groot dat minister Liesbeth Spies (Binnenlandse Zaken) die zal overnemen.
    Karakus pleit onder meer voor een voortvarende aanpak van malafide huiseigenaren. ‘Ik wil dat overlast door een huisjesmelker binnen een half jaar wordt opgelost’, licht de wethouder toe. ‘De eerste keer krijgt zo’n eigenaar nog een waarschuwing, maar daarna direct een boete, de derde keer een verbod op verhuur, en in het uiterste geval volgt onteigening.’

    Dat kan nu jaren duren, volgens Karakus(…)”
    Karakus zorgde jarenlang voor de bouw van de grote moskeen in Nederland, wat aan de basis staat voor al die problemen wat hij nu noemt…Continuïteit van de Turken import, dubbelpaspoort voor hen, aparte islamscholen, militaire dienst in Turkije, Turkse TV schotels in hele stad; dat zijn de jobs wat ze systematisch uitvoeren. En nu gaan ze weer de naïevelingen manipuleren? Waarschijnlijk is deze stad nog niet in handen van Moslims. Wat een demagogie!
    Dankzij het verraad in Nederland, winnen Moslims nog meer terreinen, ze zuiveren veel gebieden in hun omringende landen en exporteren miljoenen moslims naar Europa.
    Weer honderden christenen vermoord in Afrika en middenoosten. De bittere werkelijkheid is, dat het hier gaat om de uitvoering van een jarenoud plan om alle Christenen uit te moorden. Dit is pas het begin. In Europa stijgt Moslim bevolking tot bijna 60 miljoen. Vrouwen en kinderen worden in netten gevangen, als ze voor de dood willen vluchten, en afgeslacht in naam van Allah en Mohammed. Wie protesteert riskeert zijn leven. De islam is per definitie wreed en onrechtvaardig.
    Zo ging en gaat het ook in Irak, Soedan, Iran, Indonesië (Ambon!), Somalië, Mauretanië, Pakistan, Turkije, Bangla Desh en nog meer. Moorden op christenen worden gesmeed door ‘godgeleerden’ die vrij spel hebben. Soms zijn de christenen beter af, en worden geknecht, getreiterd en bedreigd als rechteloze tweederangs burgers. Egypte bijvoorbeeld weigert daar iets tegen te doen, en bedreigt bekeerlingen uit de islam. Turkije (een NAVO-partner…) blijft de Armeense minderheid terroriseren. Menselijkheid is de islam vreemd. Het is geen toeval dat er geen enkel democratisch moslimland is.
     
     Turkije ziet haar overtollige, slecht opgeleide onderdanen blijkbaar niet alleen als haar voornaamste exportproduct, maar ook als melkkoetjes voor extra inkomsten uit het buitenland. Het enige waar het om gaat bij Turkije is dat hij geld heeft om een oorlog te voeren tegen Koerden en Christenen. De export van uitkeringen wordt daar voor gebruikt. Het is dan ook ridicuul om te zien dat elite tegen het stopzetten van de export van uitkeringen is. Want corruptie vindt dat de koerden en de Christenen niets te zeggen hebben. Elite speelt de hoer voor de Islam. Nu weten wij allen hoe dat de Islam over hoeren denkt. Daarnaast loopt een groot deel van de drugshandel via Turkije ook hier steekt de Turkse staat geld in de tas van de eliteleden. Turken betalen hoge functionarissen/ politicus in europa met de miljoenen uit drugshandel.

    Laat die Turken zelf maar een uitkeringensysteem in het leven roepen voor hun eigen Turken. Zodat ze bij ons geen geld meer komen stelen met hun leugens. Turkije kan niet alle financiële zorg (van 13 miljoen eigen landgenoten) op Europese landen blijven afschuiven. Turkse regering vindt het een plicht voor “Europese Turken” om hun dienstplicht te vervullen in Turkije. Maar de financiële zorg komt al veertig jaar op het bord van de Europese landen?  Een overheid die uitkeringen naar het buitenland overmaakt, is een overheid die zijn administratie in het geheel niet op orde heeft. En al helemaal niet als het ontvangende land corrupt is en er met cijfers en denkbeeldige kinderen wordt gesjoemeld om dat uitkeringensysteem zoveel mogelijk leeg te trekken. En Turkije moet eens stoppen met het blijven inpalmen van Nederlanders van Turkse afkomst. Blijft dit gedoe dan voor eeuwig bestaan? En worden alle uit hen geboren mensen automatisch Turks staatsburger? Dan wordt Nederland op den duur een geïslamiseerde provincie van Turkije. Belachelijk en onaanvaardbaar. Weg met het dubbele paspoort! Onze sociale zekerheid is naar de kloten, onze pensioenen idem dito. Miljarden, tientallen miljarden zijn opgesoupeerd door lieden die daar nooit voor hebben betaald, laat staan daar iets voor hebben gepresteerd, en er dus ook helemaal geen recht op hadden. Zolang er voedselbanken nodig zijn in Nederland en mensen aan de schuldpaal genageld worden heeft de overheid hier eerst nog wel wat te regelen i.p.v. te zorgen voor moslim landen: indirecte steun aan terrorisme.
    Wordt het niet de hoogste tijd dat de personen die daar verantwoordelijk voor zijn geweest, ter verantwoording worden geroepen.

    Moslimlanden zijn verantwoordelijk voor de bescherming van minderheden; we moeten blijven druk uitoefenen opdat die landen hun verantwoordelijkheid nemen. Dus niet Miljoenen Turken, Marokkanen en Somaliërs hierheen verplaatsen, maar daar in die landen vrije gebieden creëren voor de minderheden. Bijgevolg:geen geld meer voor landen die christenen niet beschermen. Integendeel:juist daar zouden christelijke gemeenschappen of projecten moeten ondersteund worden om een tegengewicht te vormen tegen de onderdrukking en om de mensenrechten te vrijwaren, zoals de bescherming der vrouwen en kinderen.
    De afgelopen jaren zijn er miljarden overgemaakt naar Turkije. Nederland moet snel stoppen met het buitenland onderhouden.
    Export van uitkeringen, kinderbijslag, AWBZ moet onmiddellijk stoppen. Wij moeten allemaal de broekriem aantrekken vanwege de miljarden die de massa-immigratie ons kost.
    Nederlandse gevangenissen lopen vol met de jeugd die door de imams en andere sekte leiders opgevoed/opgeleid zijn. Sektes hun internaten/moskeeën moeten verboden worden.
    Stop onmiddellijk alle uitkeringen aan de moskee bouwers.

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.